2015. augusztus 22. 08:27 - Beanigma

Nőnek lenni nehéz 03.

Még hogy nehéz???? A legnehezebb!

 Mert ugye a nő élete alapból egy hormonális hullámvasút. Erre most  itt van nekem még  ez az utazás is… hát nem egyszerű. És nem ám a para, meg az izéni.. izgulás, hogy felrobban a gép vagy bele csap egy villám (ezt most láttam a youtube-n, egy videóban ), mert ez egy hangyakörömfeketényi kis izgalmat vitt az életembe ahhoz képest, hogy: MIT VIGYEK MAGAMMAL???

Lefordítva Beára: mit ne?

Egy ott alvós buliba is kisbőrönddel indulok, fogkeféstől, kispárnástól, éjszakai hajgumistól..   hát még a világvégére, egy hétre? Egészen egyszerűen embertelenség egy ivarérett nőstényt arra kényszeríteni, hogy egy mákszemnyi bőröndbe férjen bele az egész megjelenése. Ez nekem nem fog menni. Vagy bérelnek nekem egy külön repülőgépet, amivel el  tudom vinni azt a pár apróságot, ami egy ilyen utazás során szükséges, vagy el sem indulok. Kész. Vége. Ennyi volt.

 Gondolkodom, hogy petíciót nyújtok be valami emberjogi bizottsághoz is ez ügyben, úgyis közel leszek Brüsszelhez. Nem is hiszem el, hogy ez még egy - hozzám hasonlóan igényes és intelligens - nőnek sem jutott eszébe. 

Mert vegyük csak sorba, mire is van szüksége egy átlagos nőnek:

  • Hajápoló ( sampon, balzsam, hajápoló olaj, kifésülő kefe, formázó kefe,     (egy nagy körkefe, és egy kisebb, a frufruhoz), tupirozó fésű (mert soha nem lehet tudni), hajszárító (természetesen csak a saját a jó, mert csak!), hajkiegyenesítő, hajbodorító, hajzselé és persze hajlakk.
  • Bőrápoló ( arctisztító, tonizáló, éjszakai krém, nappali krém, (utóbbiból színezett és sima is kell, radír ( nem, nem szagos-színes-donaldkacsás, hanem arcradír, amivel imént radíroztam le a mosolyt az arcomról)
  • Kéz- és lábápoló. Ha eltekintek, és kivételesen egy hétig nem használom a parafinos kézápoló készülékemet, még akkor is egy rakás kencére van szüksége a végtagjaimnak. ( lábradír, lábkrém, (ami puhít) lábfrissítő permet, (ami frissít),és persze ugyanezek a kézre is) És nem ám a lábkrémet a kézre kenni, mert.. hát nem tudom mi bajunk lehet belőle, de valami biztosan, hiszen nem véletlenül vannak így kitalálva.
  • Testápoló ( alap, hogy tusfürdő, esetleg még a kedvenc fürdősó és relaxáló habfürdő (amire mindjárt szükségem lesz, mire a lista végére érek), aztán testápló(k). mert ugye.. mi van akkor, ha inkább az olajra vágyom, nem a krémre, esetleg a lotionra, vagy a shea vajasra? Legyen csak kéznél mind az öt. Lehet, hogy helyspórolás okán fel kéne találnom az olajos krémet..
  • Sminkoló (hihi) (csak ez a pár szépészeti bizgentyű, kenekedő, színező, és eltakaró, alapozó, korrektoló, és pirosító egy külön hátizsákot tudna megtölteni. Ecset és pamacs, lemosó és pacsmagoló, ceruzák, (ajakra, és szemre, szemöldökre, plusz körberajzolni az orr pirszinget..  ) rúzsok és szájfények, több árnyalatban. Ruhához illő, hangulathoz illő, pasihoz illő. És persze szigorúan csókálló.  (ilyen amúgy nincs, csak a reklámokban, ami egyenlő Andersen meséivel.) És még ott van a méltán híres-hírhedt kettő darab kiskanalam, ami most is a fagyasztóban pihen.  

 

Az olyan totál intim dolgokról, mint pl. orrszőrvágó, borotva, gyantaizé, csipesz, és epiláló, már nem is beszélek.. mivel intim. Szívből sajnálom mediterrán típusú nőtársaimat, mert az ő életüket totál megkeserítheti, hogy még ezeket is besúvasszák abba a pici bőröndbe.

És akkor még ott vannak a ruhák.. 

Hát csoda lenne ezek után, ha az irataimat, pénzemet, repülőjegyemet és egyáltalán minden kevésbé fontos dolgot, mint a felsoroltak,  itthon hagynék? Ugye hogy nem? 

 

El van döntve! Maradok itthon. Ha Hollandia kíváncsi rám, el kell jönnie. De hozza magával a kispárnáját is, mert az enyémet nem adom!

 

 

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://beanigma.blog.hu/api/trackback/id/tr377724980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haladjunk555 2015.08.24. 11:31:10

Javaslom Horváth Károly gondolatának megfontolását. :) youtu.be/8s1UG8f4jSA?t=22

Beanigma 2015.08.24. 11:37:41

@Haladjunk555: De hiszen ez a jó öreg Charlie! :) Megfontolom. Köszönöm! üdv: Beanigma

Haladjunk5 2015.08.24. 18:06:59

Ja!A lényeg. Férfinak lenni könnyű! :)

Beanigma 2015.08.24. 18:09:48

@Haladjunk5: Örülök kedves Haladjunk (eltűnt két ötöse, csak szólok), hogy ezt nem nekem kellett kimondanom. :) Üdv: Beanigma

Haladjunk5 2015.08.24. 18:21:31

@Beanigma: Nem én vagyok a kekec szerepében? :)

Beanigma 2015.08.24. 18:24:51

@Haladjunk5: De. :) Én nem is kekeckedtem! Azt sem tudom, hogyan fogjak hozzá. :)

Haladjunk5 2015.08.24. 21:12:28

Ketten már beszélünk! :) Ha szólna más is az nem lenne Isten kísértés.

NapÉsHold 2015.08.25. 00:04:29

@Haladjunk5: A megkísértésedben sehol nem volt semmilyen isten. Kérsz öt pontot vagy öt csillagot ? :-) 555, 55, 5, a szokások rabja vagy.

NapÉsHold 2015.08.25. 00:10:19

Beanigma ! Annyira vártam legalább egy titkot :-) Imádom a titkos blogokat, az vezetett ide is, de itt ismerősök évődnek, kommentelnek, és sehol titkok :-(.
Írok én egy titkot, legyen valami alapja a blog címének :-) Ez a blog egy férfi miatt jött létre " héé nagyeszű, vegyél már észre itt vagyok !!! nem látod ? itt kalimpálok neked kézzel lábbal... hová merült el szép szemed világa ??? ne őt ott nézd.. hé én itt vagyok !! "

Beanigma 2015.08.25. 07:05:51

@NapÉsHold: Kegyed nem figyelt eléggé. :) Már az elején írtam egy titkot magamról. És itt a kérdés: egy ismeretlennek mi jelenti a titkot egy másik ismeretlenről? Írjam le az elásott kincs helyét, vagy sorjában számoljak be az összes csontvázról amit a szekrényemben őrzök? Aki ismer engem, aki igazán ismer, az tudja, hogy minden gondolatomat intimnek, és szinte titokként kezelem. Ezért, aki ismeretlenként valami nagy durranást vár, csalódni fog. :) Egy dologban viszont igaza van, ami önnek nem titok, mindenki másnak viszont az: valóban egy férfi... A FÉRFI miatt jött létre ez a blog. Ő beszélt rá. A figyelme már az enyém. Nem kell kalimpálnom. :) üdvozlettel: Beanigma

NapÉsHold 2015.08.25. 11:45:55

@Beanigma: Elnézést Hölgyem ! Nem tűnt fel számomra a bizonyos férfi a blogban, úgy értem a sorok közt. Nőnek lenni nehéz 100 felvonásban, közben meg a lába előtt hever a nagy Ő vagy a kicsi ő ;)

Haladjunk5 2015.08.26. 11:26:33

Kedves @NapÉsHold: ! Köszönöm! :) Az öt csillag helyett kaphatnék öt számot 1 és 90 között? Valóban megszokás.... ezért kérek rögön öt sört, akkor is ha egyedül ülök, vagy ezért veszek öt pár cipőt egyszerre. Hogy miért nőttem fel az 55 számú házban? ... Biztosan pociból irányítottam édesanyámon keresztül az önkormányzatot. :) Végül is minden csak megszokás. :) Talán az is, hogy élünk.

Haladjunk5 2015.08.26. 11:31:30

Szerintem valóban titkokat árul el. (Nem dörgölőzés okán írom ezt) Mint mindenki aki megnyilvánul bármilyen formában. Szavai, öltözéke .... stb. Ezeken keresztül beláthatunk egy másik "titkos " világba. Ha valaki ennyire ír az többet mutat a világából. Nem irigylem, nem csodálom ... olvasom, mert én erre ma képtelen vagyok.

NapÉsHold 2015.08.26. 13:33:14

@Haladjunk5: Tehát a bizonyos férfi ! akiről a blogger hölgy említést tett. Igen, leírta, hogy vágja az orrszőrét és még ki tudja miket ken magára ! Férfiként , ezt nem igazán tudom megérteni , sem akceptálni. Remélem, hogy Ön nem veszi rossz néven, hogy egy másik férfi is ír ide, és előbb értesül mint ön, az esetleges punci gyantáról is . Tényleg titkos :-) :-)

NapÉsHold 2015.08.26. 13:40:18

@Haladjunk5: Csak azt láttam, hogy 555, aztán 5, ezek az ötösök kellenek, mint a tiszta folyó víz. Egyébként ön miért toporog, ha nem sértem meg ? Nyilván ön nagyon fiatal, mert még eléggé eleven az a köldökzsinór a mama és ön közt. Remélem most már a blogger hölgy a húrok közé csap, és olvashatom a szaftos szeretős sztorikat, és a kommentelésbe beszállnak a házastársak is :-) Ezért olvasok titkos címmel ellátott blogokat.

Beanigma 2015.08.26. 13:49:18

@NapÉsHold: Engedtessék meg, hogy én reagáljak erre a nem kissé személyeskedő "kommentre". Ez egy blog. Én írom. úgy gondoltam, íratlan szabály, hogy az elkövetőbe kötünk bele, nem a többi hozzászólóba. Sajnálom, hogy híján van annak a fajta humornak, amit én művelek itt. Vagy talán én nem írok egyértelműen? Szívesen veszem a kritikát, sőt igénylem is. Nincs ezzel baj. Engem tessék megkeresni a cikkeimmel kapcsolatban, ne az olvasóimat! Feltételezett intelligenciájában bízva előre is köszönöm, ha respektálja a kérésemet. üdvözlettel: Beanigma

Haladjunk5 2015.08.26. 14:14:55

Kedves NapÉs Hold! Az a férfi nem én vagyok.... bár igaz, hogy támogatom a blog írására a szerzőt, mert vannak jó és szép gondolatai. Életszerűek. Öntől, (hogy férfi, vagy nő, necces ezt nem felvállalni) annyit kérek, hogy ne itt folytassuk élet szemléletünk egyeztetését, megvilágítását, mert nem a nyílt baromságok blogját romboljuk ezzel éppen. Ha gondolja találkozzunk más fórumon (vagy ahogy Moldova írta egy könyvében "találkozzunk a Lomanova utcában" : )

NapÉsHold 2015.08.26. 15:20:09

@Haladjunk5: Távol álljon tőlem a rombolás , remélem azért látja a kommentem ahol leírom, hogy férfi vagyok ! Az értő olvasás hasznos tud lenni, támogassa jobbról balról a szerelmét, mi várjuk a fejleményeket :-)

NapÉsHold 2015.08.26. 15:24:06

@Beanigma: a komment szót miért tette idézőjelbe ? :-) nem komment ? !
Nézze ez egy sajtó termék , és annak az interaktív fajtája. Tud követni ? Tehát magácska ír, mi olvasunk és írunk, ebből lesz a termék. Igazán nem akarom megbántani, és vulgáris sem szeretnék lenni, de ismeri azt a mondást, hogy mi történik azzal aki kiáll a sarokra ? :-)

NapÉsHold 2015.08.26. 16:09:25

Ezt a két kommentet Önök írták, nekem a neveletlennek...

BEANIGMA 2015.08.25. 07:05:51
@NapÉsHold: Kegyed nem figyelt eléggé. :) Már az elején írtam egy titkot magamról. És itt a kérdés: egy ismeretlennek mi jelenti a titkot egy másik ismeretlenről? Írjam le az elásott kincs helyét, vagy sorjában számoljak be az összes csontvázról amit a szekrényemben őrzök? Aki ismer engem, aki igazán ismer, az tudja, hogy minden gondolatomat intimnek, és szinte titokként kezelem. Ezért, aki ismeretlenként valami nagy durranást vár, csalódni fog. :) Egy dologban viszont igaza van, ami önnek nem titok, mindenki másnak viszont az: valóban egy férfi... A FÉRFI miatt jött létre ez a blog. Ő beszélt rá. A figyelme már az enyém. Nem kell kalimpálnom. :) üdvozlettel: Beanigma

HALADJUNK5 2015.08.26. 14:14:55
Kedves NapÉs Hold! Az a férfi nem én vagyok.... bár igaz, hogy támogatom a blog írására a szerzőt, mert vannak jó és szép gondolatai. Életszerűek. Öntől, (hogy férfi, vagy nő, necces ezt nem felvállalni) annyit kérek, hogy ne itt folytassuk élet szemléletünk egyeztetését, megvilágítását, mert nem a nyílt baromságok blogját romboljuk ezzel éppen. Ha gondolja találkozzunk más fórumon (vagy ahogy Moldova írta egy könyvében "találkozzunk a Lomanova utcában" : )

A hölgy tudatalattija tényleg el akarta mondani a titkot, azt a szomorú titkot, hogy nem vállalják fel. A hős lovag megjelent, kirántott karddal, és levágta a királylány fejét. Basta !
Okos ötlet volt ez a blog, de tényleg.
Beanigma ! kedves ! legyen végre NŐ ! hagyja ezt a pipogya frátert a fenébe ! Keressen egy olyan férfit ! aki miatt nem kell ilyen megalázó szituációkba keverednie ! keressen egy okos férfit, aki nem Moldovával takarózik, mikor bevallja, hogy képtelen értelmezni a mondataimat.

Haladjunk5 2015.08.26. 19:10:19

@NapÉsHold: Önelemzés? Tükör? ... már ha ennyire profi lelkész vonulata van? Csak mellesleg. Miért nem ír nekem, miért itt villantja fényes tehetségét? Meghívtam. Ez elkerülte éles figyelmét? A rombolás ténye szintén. Ön rombol.Miért? Ismét írom. Szerintem nem ez az oldal ahol ezt illik megbeszélni.

Haladjunk5 2015.08.26. 19:13:56

Bocsánat, csak mezítlábas formám szerint ez nem egy sajtó termék. ...

NapÉsHold 2015.08.26. 22:24:14

@Haladjunk5: Ez egy comming out a hölgy részéről, biztosan megvan a probléma amit így akar kezelni, legalábbis tudat alatt ! A blogokat azért kedveltem meg már régen , mert itt álnéven mindenki őszinte, leírhatja gondját baját, várhatja az őszinte reakciókat, amiket a környezetétől nem mindig kap, kaphat meg. A személyes érdekek miatt. Rombolok ? ugyan mit ? egy olyan milliőt ahol " nőnek lenni nehéz " ?! Tényleg nagy veszteség fogja érni a blogger hölgyet, ha rájön, hogy igenis lehet ő NŐ !
A lelkész mint olyan elég messze esik az érdeklődési körömtől hivatásos katona voltam 20 évet, talán ennyit elárulhatok.

Haladjunk5 2015.08.26. 23:31:37

@NapÉsHold: Örülök, hogy találkoztunk.A blog eredeti célja, érzésem szerint az írásban való gyógyítás. Hogy fekélyt nyit vagy szirmot bont az ebből a szempontból ... a gyógyulás, megnyílás szempontjából lényegtelen. Tetszik a szóhasználata, a választéka. Nyilván (kekecként) nem tapasztalt író .... de ugye soha sem lehet tudni, meg nem is értek hozzá! Tudat alatt Te is kezelsz és én is kezelek .... erre ne is vesztegessünk szót. Én ezt magamban teszem, nem nyílok meg, ezért becsülöm a megnyílókat. Úgy gondolom, hogy nincs más út egyik ember számára sem mint a másik felé való megnyílás. A kezdeti nehézségeken túl is. Egyszerűen nincs más út. Körülöttünk minden egyre erősebben az elválasztásra, elkülönítésre mutat és ez jelzi, hogy a nehezebb utat kell választanunk, az egymás felé fordulást. Akár egy ilyen kellemes, látszólag semmit mondó, nem titkos, de titkos :) blogon keresztül is.Ha Beanigma nem írt volna nem beszélnénk erről. ...és ez jó, ez építő .... nem élősködő. Adott. Köszönöm.A lelkész szót csak lélekelemző szinten értettem. Gratulálok ahhoz, hogy 20 évet védted a hazát. Gondolom megbecsülésed most nulla szint közelében mozog. Ha rajtam múlna .... újra lenne. :)

NapÉsHold 2015.08.27. 01:22:48

@Haladjunk5: Hivatásos külföldön voltam. Megérte. A blogger hölgy ahhoz fordul akihez akar ! neki jó akkor nincs beleszólás. Maga felé is fordulhatna, a blog arról szól, hogy nőnek lenni nehéz ! Következtetésem az, hogy nem a megfelelő férfiak veszik körül, legyenek akár barátok, társak, szeretők, apák, gyerekek.
Ez a blog egy sima segélykiáltás, szó nincs itt írói vénáról. Lehet szépet hazudni, és egy újabb csalódást okozni indirekt módon. Meg kell nézni a többi bloggert, tíz csillagos írások vannak !
Igen, bizonyára van egy fajta diszkrét bája annak, ha látják a földön heverő elesettet, és lehet a sebeiben vájkálni, és fekélyessé tenni. A környezet nagyon fontos, hogy mivé válunk, merre halad a karaván.
Nyitott az általa FÉRFINAK nevezett egyén felé, repült is vissza a virtuális maflás. Az én világomban ez egy fatal error.

Haladjunk5 2015.08.27. 09:03:45

@NapÉsHold: ...érdekes . A Te írásod is segélykiáltás. Szívesen segítek ... már ha elfogadod egy általad pipogyának nevezettől. Gyanítom ezt nem tőlem várod, de önzésből le kellett írnom. :) A blogger hölgyről továbbra is az a véleményem, hogy jól teszi amit tesz. Egészen biztosan megtalálja amit keres, napéshold és haladjunk Isten tudja hány ötös nélkül is. Jó utat ehhez. :)

NapÉsHold 2015.08.27. 16:02:40

Köszönöm, hogy részt vettek a szituációs játékomban ! igazán sokat segítettek.

Haladjunk5 2015.08.27. 17:48:03

@NapÉsHold: Szomorú hírem van. A játék nem a Tiéd. Bábu vagy.Mint mi a többiek. Ja, 45 éve katona vagyok. :) Igaz nem olyan földi izé, hanem repülős hazai körülmények 20 év szünetmenetes ismerője ... :)

Haladjunk5 2015.08.27. 17:50:02

Ismét mondom, beszéljünk blogon kívül, mert ez így kezd önkielégítéssé válni számodra.

NapÉsHold 2015.08.27. 19:36:59

@Haladjunk5: Egy pszichológiai teszt volt , egy kisebb csoport részére. 45 ! év ! az sok, 65 évesen ( feltételezem ) bizony megélt már egy két dolgot minden ember. Köszönöm, nem bonyolódom internetes ismeretségekbe. További jó szórakozást, nem befolyásolnám továbbiakban a történetet. Köszönöm a türelmet !

Haladjunk5 2015.08.27. 22:50:32

Teszt? Neked 20 év külföld katonaságot követően Magyarországon tesztre van szükséged. Életszerű. Nem, pipogya. Köszönöm a türelmet. Ezért nem szeretem a férfi barátokat. Nem férfiak. Elfogy az erő a punci, katonaság, pénz után. Egy biztosan van. Úgy értem minimum egy.

NapÉsHold 2015.08.27. 23:33:56

@Haladjunk5: Tudatosan készültem a civil életre, ezért hallgattam pszichológiát. Egy 65 éves idős emberrel mit versengjek ? Kezd komikussá válni a helyzet. Ne szeress belém, hetero vagyok , gyönyörű családdal, nem szívesen váltanék ;)
süti beállítások módosítása