2015. szeptember 29. 09:47 - Beanigma

Totál intim titok

Kiskorúak és nem romantikusak lapozzanak tovább!

Lécci lécci mondjátok, hogy nem tehetünk arról mit álmodunk! És hogy kivel. És hogy mit. Főleg, hogy kivel és mit. Ez nagyon fontos!

Mert végre álmaim férfijával álmodtam! Ami persze teljesen illegális, és általában soha nem teljesülő kívánság. Mert ugye esténként hogy fekszik le egy rendes lány? Mantrázza, hogy mit kíván, hogy kivel kívánja. Legalább az álmaiban teljesüljön, ha a valóságban semmi esélye nincs még a töredékének bekövetkezésére sem. 

Ciki, nem ciki, én sem vagyok bonyolultabb lény, mint egy papucsállatka. Ezért elalvás előtt hasonló vattacukor rózsaszínű álomvágyaim, vagy vágyálmaim vannak, mint egy tizenhárom éves kamaszlánynak. Nem hiszem, hogy ettől már pszichiátriai eset lennék. Vagyis.. ha vagyok is, nem ettől vagyok az. :) 

Szóval az álom.. ha érdekel valakit: 

Este van.. nagy Ő ott terem.. váratlanul.. még váratlanabbul megcsókol.. félősen, izgulósan..szégyenlősen..viszonzom.. engedem, hogy átöleljen.. átölel.. rá sem merek nézni..minek néznék.. ismerem.. sima arc... hallgatunk.. az ujja játszik a karomon.. hidegrázás.. borzongás..nem szabad..a szeme kér..a szemem ígér.. hátralépek.. nem enged...akkor előre.. húz.. én is őt.. sima mellkas.. meleg..égető..nem szabad...gyere..mennék.. lépek..felé.. és még egyet...

 

Na éss... ebben a percben vagy Freud doktor, vagy az én saját, beépített álomkontrollom azt mondatta velem álmomban, hogy: Nekem most mennem kell dolgozni. 

Bele neki a szépen mosolygó, gyönyörű szemébe. :(  Tényleg nem vagyok normális. 

Meg is érdemeltem, hogy felébredjek. Sőőőt! Meg sem érdemlek egy ilyen álmot, ha képes vagyok nemet mondani csak azért, mert nekem becsengettek a ládagyárban. Pff.. Ki tudja megint mennyit kell könyörögnöm egy ilyen romantikus álomért? Újabb száz év.. :) 

 

 Nem szeretek jót álmodni. A rossz álmokból jó felébredni, de az ilyenekből... 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://beanigma.blog.hu/api/trackback/id/tr627861350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haladjunk5 2015.09.29. 10:40:00

Jaj, hát azt nem úgy kell! :) Létezik egy módszer (biztosan több is :)), az álom tudatosítására. Ez irányítást is jelent. A módszer egyik eleme a nem szándékos ébredés elkerülése. Lényege, hogy ébredés akkor következik be, ha a szemgolyó nem mozog, a tekintet fixálódott. Szóval, ha valaki egy éhes oroszlánt lát álmában közeledni, a szeme valószínűleg az oroszlánra rögzül. Ha zuhanós álma van az álmodónak, valószínűleg ott is a szakadék közeledő aljára szegezi tekintetét.Ha szemekben gondolkodik az álmodó, akkor a szemekre rögzült figyelem ébredést okozhat. Szerintem a továbbiakban nem feltétlenül szükséges Csipkerózsika mértékben gondolkodni, ha veszi az ember a fáradságot (inkább kaland, mint fáradtság) és pár hét esetleg egy-két hónap alatt megtanulja a "technikát". Egy biztos. Azon túl, hogy bőségesen kárpótol a "fáradalmakért" új ablakokat, ajtókat nyit a világra benn, majd kinn is. :)

ALIAS01 2015.09.29. 12:53:22

... az álmok néha valóra válnak Beanigma, a jók is, csak hagyd :-) van az úgy, hogy el kell engedni a gyeplőt, hadd vigyen a szél bármerre :-)

.az irányított álmokról a total controll ugrik be azonnal, így hol marad az ajándék, az élet ajándéka ? :-) az álom szabadság...

Beanigma 2015.09.29. 14:03:12

@Haladjunk5: @ALIAS01: Nem egyszerű ez a dolog. Egy részről van az, hogy úgy érzem egyre kevesebb dolgot irányítok az életemben, tehát törekszem arra, hogy amit csak lehet és velem kapcsolatos, irányíthassak. A másik részről pedig van az amit magam kezdek belátni és vallom is, hogy mindennek oka van. A véletleneken túl is. Ergo: ezek az álmok sem véletlenek így, ahogy vannak. És akkor még ott van a főrendező úr is. Tudhatná, hogy vannak álmok amit megélni szeretnék, és nem megálmodni újra és újra és újra.. :)

Haladjunk5 2015.09.29. 15:08:04

@ALIAS01: Igen teljes kontrollnak tűnik, de nem erről van szó. Német nyelvet tanulni, majd Ausztriában jót beszélgetni, megérteni az osztrákokat jó dolog. Úgy tudom egy átlag ember élete során 20 évet alszik. 20 év Ausztriában nyelvtudás nélkül? :)

ALIAS01 2015.09.29. 15:14:22

@Haladjunk5: kérem ezt magyarázza el, nem értem.......

ALIAS01 2015.09.29. 15:23:43

@Beanigma: a sorsot nem lehet irányítani, legfeljebb tenni a jót és reménykedni....kitörünk .újra írjuk... aztán mégis ugyanoda visz vissza..ha kell erőszakkal.

Haladjunk5 2015.09.29. 15:32:57

@ALIAS01: A tudatos álmodás tanulható. Nem bonyolult, nem évtizedes folyamat. A tudatos álmodó álmában (egy tanulható módszer segítségével) rájön, hogy álmodik. :) Innen megváltozik minden az álomban. Felszabadít, távlatokat nyit. Szabad cselekvést ad az álomhatárok között. Ezt még egyszer leírom! :) Szabad cselekvést ad az álomhatárok között! Lehet repülni, szemeket nézegetni és más ébren esetleg nem megélhető szórakozásokat véghez vinni. Eddig semmi extra, élvezet, élmény. Persze ez is pihentet és feltölt! A komolyabb dolog ott kezdődik, amikor belegondolunk abba, hogy az álom szereplőivel szóba elegyedhetünk, kérdezhetünk Tőlük, sőt megkereshetjük azt a személyt akitől kérdezni szeretnénk valamit, esetleg rendezni akarunk valamit vele. A kérdésünkre válaszolni fog. A nagyok azt mondják, hogy ezzel kikerüli az ember a tudatának gátló erőit és szinte közvetlenül érintkezik személyiségének mélyebb rétegeivel. Magyarul játékos, élménydús lehetőség a szőnyeg alatt feledékenységből, vagy rossz megszokásokból összegyűlt szemét kitakarítására. A másik lehetőség ebben a gyakorlás lehetősége. Magasugró példával olvastam valahol. Az atléta álmában gyakorolja a pontos mozdulatsort. Hogy ez mi mindenre lehet még jó? Végtelen a sor. Az osztrák példát szó szerint úgy értem! 20 évet töltünk alvásban és még csak meg sem fordul a fejünkben, hogy tanuljunk erről valamit.

Haladjunk5 2015.09.29. 15:42:58

@ALIAS01: Nem a sors (a folyó) irányításáról van szó, hanem arról, hogy a folyón úszó csónakunkban ne sodrásra merőlegesen, esetleg sodrással szembe evezzünk. Ez nagy felismerés! :) Volt itt egy gyeplőt a lovak közé példa. Ez történik akkor, amikor valaki életében elfáradva, azt mondja, hogy kész nem evezek tovább. Ekkor a sodrás a csónakot befordítja a "jó" irányba, a csónakos pedig (ha nem kezd pánikolni, vagy megszokásból a régi módon evezni), megdöbbenve tapasztalja, hogy töredék energiával ezerszer jobban halad.

ALIAS01 2015.09.29. 15:55:42

@Haladjunk5: számomra az álom, ajándék, akár ilyen akár olyan, és én szeretem kibontani az ajándékomat :-) Nőből vagyok a héccencségit :-)

Haladjunk5 2015.09.29. 17:12:16

@ALIAS01: Hát rajta! Bontsa ki! :)

ALIAS01 2015.09.29. 19:55:25

@Haladjunk5: Azt teszem, ezért nem irányítgatom.

Haladjunk5 2015.09.30. 14:25:08

@ALIAS01: Na ilyenkor ül le egy pasi a fehér fal elé és kérdezi meg magától halkan: Most akkor mi is van? :) Nem bogozom tovább. :)

ALIAS01 2015.09.30. 20:37:26

@Haladjunk5: én értem önt, az irányított álmokban hisz, én szeretem a spontán álmokat... mások vagyunk :-)
süti beállítások módosítása