2015. október 22. 07:01 - Beanigma

Nőnek lenni nehéz 05.

Beanigma esete nagyhajjal..

Említettem ezt a hormonális hullámvasutat, amibe jól belerakott bennünket az anyatermészet. (köszi, mami!) De egy nőnek nemcsak a hormonjaival, hanem sok mással is meg kell küzdenie élete során. Ezer sebből vérzünk, lássuk be! 

Nekem például ott van az irigység. Hát ne tudjátok meg..! De meg fogjátok tudni, mert most majd jól elmesélem. :) Az alap, hogy minden nőt utálok, aki kicsit is csinosabb, szebb, fiatalabb. Elég, ha kékebb a szeme. Piszébb az orra. Zanzásítva: ha csak egy centivel rövidebb vagy hosszabb, ami nekem hosszabb vagy rövidebb, mint amilyennek szeretném, akkor már oda a komfortérzetem. :)  De amit most át kellett élnem valamelyik este munkába menet, az már mindennek a csimborasszója. Felszállt egy csaj a buszra. Vagyis feltételezem, nem teleporttal érkezett, de én csak arra lettem figyelmes, hogy az egész látóteremet kitölti a: HAJ. Széltében, hosszában, csupa haj volt a leányzó. Gyönyörű, fekete, göndörödő, derékig érő hajzuhatag. Legszívesebben szálanként téptem volna ki és ragasztom a saját fejemre, dehát.. buszon is voltunk, szocializálódtam is az utóbbi pár évben, ezért maradt az, hogy irigykedve figyeltem ezt a hajcsodát.

Szerintem nyomott a haja cirka 5 kilót. Azzal vigasztaltam magam, hogy az én hattyúnyakam el sem bírna ekkora súlyt. Na meg.. oké, hogy én gyerekkoromban Pocahontas szerettem volna lenni, bokáig érő hajfonattal, de rájöttem, hogy egyrészt: utálnám mosni és fonni kétnaponta, másrészt: örökké belegabalyodnék buszra szállás közben. Esetleg csinálhatnék belőle Leia hercegnős kakaóscsigát a fülem köré, de akkor meg nem hallanék rendesen. Momentán más mesehősre nem emlékszem, akire hasonlítani szeretnék. :) 

  Mostanra megbarátkoztam ezzel a gyönyörű,  seszínű hajzattal, ami adatott. Igaz, hogy mostanában marokszám tépem ki a fejemből, de ez valószínűleg nem az idegállapotomnak, hanem az ősznek köszönhető. :) 

Szóval.. nyugi emberek! Nincs bajom a hajammal. Amíg van. :) 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://beanigma.blog.hu/api/trackback/id/tr518011101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haladjunk5 2015.10.22. 08:28:38

Nem az irigység fokozására írom .( :) ) Hullámvasútmentes férfi testet adott Nagy Rendező. A férfi ezért kiegyensúlyozott, az állandóság mintaképe. :) Szóval így hullámvasút nélkül egyszerű egy meg egy világgal megáldva, a haj probléma sem különösebben mély. Hogy ne dőljek be a számomra már ifi korban követhetetlenné vált "álca" smink és egyéb trükköknek, megtaláltam egy természetes módszert a való felfedésére. Az eső. Mi marad a lényből egy esőt követően? Az eső természetes, valós. Lemos, táplál. Persze a kiválasztott jelenséget nem illett türelmetlenül nyakon önteni, esőre várni pedig száraz, vagy fagyos időben kemény türelemjáték. Ha az alany ismeri a megázás veszélyeit, akkor értelmes lényként (99,9%) elkerüli azt. Szóval zsákutca. Jó akkor jön a szemmel levetkőztetés helyére a szemmel megáztatás. :) Elképzelés. Amíg nem jött a rutin nehézkes volt, ezért aztán előfordult, hogy lány megkérdezte: Mit nézel rajtam ennyire? Erre ugye nem lehet azt válaszolni, hogy áztatlak. :) Visszatérve a buszos hajzuhatagra. Esőben 60 centi csutak a háton, amiből feketés lé csorog a passzos farmer nacira, ott keveredik annak kék színével, így együtt a bokánál érdekes színű lé csorog a remélhetőleg fehér zoknira. A sminket most nem elemezném. (Ez gonoszkodás? Önigazolás? ) A teljes képhez tartozik, Horváth Károly egy véleménye : " .... az aki szép, az reggel is szép... " , vagyis az aki szép az ázottan is szép. Ez valóság, létezik! Sajnos a teljes álcával rendelkező hölgyek ezt nem tapasztalják meg, pedig talán lazítana belső feszültségükön. ( A blog karakterszámlálója azt mutatja, hogy már csak 3374 karaktert írhatok. ez kevés ehhez a témához, így inkább egy pontot teszek ide. :) )

Beanigma 2015.10.22. 10:19:56

Érdekes amit felvázol, kedves Haladjunk. Megfontolandó. :) Sőt.. jótanánácsnak veszem. Legközelebb kipróbálom, bár meg kell mondjam, (így négyszemközt, ahol senki sem látja, olvassa) hogy ritkán tör rám ez a fajta irigység. Az ő haját is inkább csodáltam, mint irigyeltem. Én ezzel a mostani fejjel, hajjal vagyok Bea.. nigma. Fúúú.. most magát képzeltem el ázottan. :)

Haladjunk5 2015.10.22. 11:57:14

Egy közhely a végére: A lényeg vízhatlan. :) (Nem a felvitt krémek vastagsága teszi azzá!.. hi, hi, hi ..... )

Beanigma 2015.10.22. 12:03:05

Eddig én sem olvadtam el, tehát van igazság a közhelyekben is. :)

ALIAS01 2015.10.24. 23:51:48

@Haladjunk5: Aztán miért kellene ázott kutyaként pózolni bárki előtt ?
Tán csak nem elvárja a szeretett nőtől, hogy az megmutassa gyengeségeit ?
süti beállítások módosítása