2017. február 26. 13:23 - Beanigma

Tényleg maga vagyok a csoda?! :)

A világ legjobb barátnői az enyémek! Nincsenek sokan, de a mondás szerint: a jóból keveset adnak. Egyik barátnőm például azt hiszi, hogy jobb kezemből internet folyik, a balból pedig maga a megtestesült technikai zsenialitás. Ezzel szemben csak arról van szó, hogy nem esik nehezemre becsatolni  mellékeltet egy levélhez. Egyszer már megtanítottam neki és eleinte használta is, de amit nem használunk, azt egy idő után elfelejtjük..  Ági barátnőm egyébként is imádni való naivitással viszonyul az egész internetes világhoz. Úgy tűnik, én vagyok a kapocs közte és Bill Gates meseszerű univerzuma között. Erről Bill még nem tud, de ami késik.. az a vonat. :)

Próbálok felnőni a feladathoz amit Ági belém vetett vak hite ró rám. Legyen ez egy fotó elmentése, a háttérkép megváltoztatása, vagy az, hogy hozzam vissza a gépét a kék halálból. Ő persze csak annyit mond lazán a telefonba, hogy: gyere már fel, csinálj valamit ezzel a géppel, mert nem csinál semmit!  Ahogy én sem. Mert nem tudok. De hogy mondod ezt meg a barátnődnek, aki úgy néz rád, mintha te lennél a superwoman és egy glóriával ékeskedő, földre szállt angyal keveréke? Egyszerűen nincs szíven lelombozni ilyenkor. Elég elítélhető módon még hagyom is, hogy kicsit fényesítse a glóriámat. Próbálok okosan nézni, kattingatok a billentyűzeten és olyan varázsszavakat suttogok, hogy: működj már te átkozott! Mivel a számítógép nem ismeri fel super hero képességeimet, és a kézrátételes csodamódszerem sem hatja meg, eszébe sincs működni. Ekkor jön a második fázis, a szakzsargon. Ilyenkor előveszem a legkomolyabb IT-s nézésemet, és azt mondom: Ági! A dos alatt futó létfontosságú parancsfájlok törlődtek. Esetleg, és vagy,  nem is voltak, mert nem találom, pedig már a szőnyeg alatt is kerestem. Ez persze őt teljesen hidegen hagyja, mert ártatlanul rám néz és azt mondja: Jó. Akkor csináld meg! 

 Megcsináltam:vicces.jpg

:)

 

Uff

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beanigma.blog.hu/api/trackback/id/tr6012292929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása